چوب ترمووود به خاطر ماندگاری و استقامت بیشتری که نسبت به سایر مصالح مشابه دارد، در بازار با قیمت بیشتری خرید و فروش می‌شود. عمر چوب معمولی به طور میانگین 5 سال است  حال آن که پنل‌های چوب فنلاندی، 35 سال دوام می‌یابند.
در این مقاله برخی از عوامل موثر بر قیمت ترمووود را بررسی می‌کنیم.
 

عوامل موثر بر قیمت ترمووود

 


1- موقعیت بنا: چوب‌‌‌‌های ترمو از جمله مصالحی هستند که در کشور تولید نمی‌شوند و توسط شرکت‌های وارداتی، در اختیار مصرف کننده‌ها قرار می‌گیرند. بسته به موقعیت بنا، هزینه‌هایی مثل هزینه‌ی حمل و نقل هم به قیمت اضافه می‌شود.
2- شکل بنا: ابعاد بنا و طرح نمای آن، عامل دیگری است که بر قیمت ترمووود تاثیر دارد. ممکن است بر حسب سلیقه‌ی طراح، از رنگ خاص و طرح خاصی استفاده شود و این مستلزم هزینه خواهد بود.
3- منطقه‌ی بنا در شهر: متاسفانه قیمت حمل و تخلیه و هزینه‌های جانبی در بالای تهران و پایین تهران هم فرق دارد...
4- تکنیک اجرا: این مورد هم در ادامه‌ی شکل بنا و طراحی آن بوده و بسته به طرح اثر، هر چه اجرای آن سخت‌تر باشد، قیمت آن هم بالاتر خواهد بود.
 

عوامل موثر بر قیمت ترمووود

 


5-سایر متریال‌های استفاده شده: یکی از نکات مهم در معماری، استفاده از مصالحی است که با هم ترکیب مناسبی ارائه بدهند. معیار این مناسب بودن هم در بستر اجرای کار و زمان اجرا و دیتیل‌های مربوطه تعریف می‌شود. مثلا ترکیب آجر و چوب، مناسب است اما ترکیب آجر با سنگ آنتیک به خاطر ابعاد کوچکی که هر دوی این مصالح دارند، چندان توصیه نمی‌شود.
6- جنس و رنگ: جنس چوب ترموود و رنگ آن نیز از عواملی هستند که بر قیمت آن تأثیر می‌گذارند. الوارهایی که از چوب نرم درست شده اند ارزان‌تر از نوع سخت هستند.
7-روش تولید: تولید ترمووود، بر پایه‌ی حرارت دادن به چوب است، اما این عمل هم به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد و این موضوع نیز قیمت چوب فنلاندی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
8- گونه‌ی درختی: نوع درختی که ترمووود از آن به دست آمده نیز در قیمت آن دخیل است.
9- هزینه‌های جانبی: هزینه‌هایی مثل مالیات، هزینه‌ی قطع درختان و حمل آنها تا کارخانه و دستمزد کارگرها نیز بر قیمت ترمووود موثر است.
 

عوامل موثر بر قیمت ترمووود